Selecteer een pagina

Daar gaan we weer!

6 maart 201940dagenbloggen

Ik hield een Instagrampoll. Jullie waren unaniem. Hier komt #40dagenbloggen!

Voor zij die het niet kennen. Het opzet is simpel. Tijdens de vastentijd wijdt je je volledig aan je blog. Devoot als je bent, zet je elke dag even tijd opzij om je af te zonderen en woorden op het spreekwoordelijke papier te zetten.

Het is een actie als een ander. Het had ook #40dagengeven kunnen zijn. En eigenlijk is het dat ook, want ik ga u verhaaltjes geven. Tadaa.

Maar serieus, vorig jaar probeerde ik een eerste keer. Ik strandde op 14/40. Je zou kunnen zeggen dat dat door de combinatie terug gaan werken en kleine baby was, maar wie mij kent weet dat zoiets effectief volhouden gewoon niet in mijn aard ligt.

Desalniettemin ga ik er dit jaar terug voor. Wanneer we 15/40 halen, dan geef ik een rondje. #beloofd #enal