Selecteer een pagina

Topdrietje #1

19 februari 201840dagenbloggen, topdrietje

Een topdrietje. De schoonste momenten van de vorige week. Gans voor u.

Ot had niet zo’n makkelijke week. Sprongetjes zijn vermoeiend. Er moet dan nodig gehangen worden. Geen wonder dat er een drietal foto’s als deze op mijn gsm staan van de voorbije week. Mijn hart ontploft bijna als ik ze zo samen zie. Binnenkort is het gedaan met hele dagen samen zijn met z’n drietjes en ik krijg het er moeilijk mee. Ik ga dit keihard missen.

Het uitzicht op onze tuin en al het moois daar achter, vrijdagochtend tien voor negen. Het feit dat er achter ons niemand kan komen wonen, was één van de grootste selling points van dit stukje grond. De grote bomen achteraan zijn mijn favorieten. Ze bewegen statig mee in de wind, het ruisen van hun bladeren is een van de meest geruststellende geluiden die ik ken. (Wie wil, naast ons is nog een stuk te koop. We zoeken leuke buren!)

Zaterdag ging FC Lummen nog eens op verplaatsing. Dat onze ploeg maar voor de helft uit dames uit Lummen bestaat, laten we niet aan ons hart komen. Na traditioneel rond de jaarwisseling (we zijn wat laat dit jaar) één of andere stad met kerstmarkt te doen, kozen we dit jaar om terug te gaan naar de plek waar we met z’n vieren samen kwamen: Leuven. Super gezellige dag met super gezellige dames.