Oh die kool!
You love it, or you hate it. And I absolutely love it. Kool.
Rode kool, witte kool, savooikool, spruitjes,… Ik zou het liefst elk jaar alles planten in de moestuin. Maar moestuinplannen is keuzes maken. We hebben maar zoveel plaats (en zoveel tijd) als we hebben. Dus maak ik elk jaar opnieuw hartverscheurende keuzes.
Want hoe kies je welke kool bestaansrecht krijgt? Hoe kies je nu al welke van onderstaande favoriete koolrecepten er dit najaar gefabriceerd worden?
- Rode kool uit Ons kookboek (basic, maar oh zo lekker met pens en patatjes)
- Balsamicospruitjes met puree van rucola en feta van Robby
- Quiche met spruiten en spek van Jeroen Meus
-
Puree van bloemkool met garnalen en truffel van Pascale Naessens
Wat zijn jullie favoriete koolrecepten? Er zal dit jaar palmkool, rode kool en savooikool in de moestuin staan, maar ik durf ook al eens kool kopen in de winkel of de Buurderij.
https://www.ottolenghi.co.uk/cauliflower-cake-shop bloemkool, even anders! check ook goeie ouwe Ot-to (hahaha) voor andere alternatieve bloemkoolrecepten!
Aaah, Ottolenghi. Daar kan een mens nu eens niets mis mee doen se! Nog altijd heel content dat ge die mij hebt leren kennen in de workshop toen!